Vacatures

Dit zijn wij

Markt-handel Middelburg is een nieuw horeca concept in het hart van de stad. Ons gezamenlijke terras heeft plaats voor 120 gasten die we voorzien van de beste producten en service. Van ambachtelijke friet tot verse bereide visgerechten en sushi. Wij zijn van alle markten thuis!

Functies

Jij bent

Je bent een enthousiaste verkoper en/of visspecialist bij de vishandel. Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Van verse vis fileren tot sushi maken en verkopen: jij regelt het! Daarnaast weet je verantwoordelijkheid te dragen voor de dagelijkse gang van zaken.

Wat zien we graag?

Ervaring in de vishandel of een visrestaurant is een pré, maar niet vereist. Eerder in de keuken of de horeca gewerkt? Dat komt in je nieuwe job goed van pas! Je denkt mee in het samenstellen van nieuwe gerechten. Dat doe je met een scherpe blik op verbetering en een proactieve houding. Het leveren van kwaliteit is vanzelfsprekend. Hierbij heb je oog voor een hygiënische werkomgeving. Je weet overzicht te houden in de dagelijkse werkzaamheden en hanteert een constante werkwijze.

Geïnteresseerd?

Je salaris is conform de horeca cao. We op zoek naar een collega met interesse in een vaste aanstelling. Aanvankelijk krijg je een contract voor bepaalde tijd. Is na afloop een vast contract voor beide partijen gewenst? Dan zijn daar de mogelijkheden naar. Wil je meer weten over deze vacature? Of gelijk solliciteren? We zien graag je CV en motivatie.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Aanvullende betalingen: Vakantiegeld
Werkschema: Flexibel werkrooster

Jij bent

Ambachtelijke friet bakken? Klanten te woord staan? Geen probleem! Jij weet van aanpakken en houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Heb je werkervaring in de horeca, dan is dat een pré. Minder of geen ervaring? Je nieuwe collega’s leren je graag de fijne kneepjes van het vak! Zowel in de zomer- als de winterperiode kan je bij ons aan de slag.

Wat zien we graag?

Een enthousiaste houding;
Enige ervaring in de Duitse taal;
Teamspirit! Samen met een team van horecatoppers ga jij er elke dag tegenaan.

Geïnteresseerd?

We zoeken zowel fulltime als parttime collega’s. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract. De hoogte van je salaris is conform de horeca cao. Wil je meer weten over deze vacature? Of gelijk solliciteren? We zien graag je CV en motivatie!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Aanvullende betalingen: Vakantiegeld
Werkschema: Flexibel werkrooster

Jij bent

Werk en school combineren? Geregeld! We zijn flexibel met het inplannen van jouw werktijden en dagen in de weekenden en (school)vakanties. Met een enthousiast en jong team zorg jij voor de verkoop en bereiding van verse producten. Heb je nog geen ervaring in de horeca? Je collega’s leren je graag de fijne kneepjes van het vak!

Wat zien we graag?

Je vindt het fijn om afwisselende werkzaamheden te hebben.
Een teamspeler die van aanpakken weet.
Enige ervaring in de Duitse taal. Niet vereist, maar wel fijn.
Beschikbaar in de weekenden en vakanties.

Geïnteresseerd?

Je verdient een passend salaris conform de horeca cao. Ben jij onze nieuwe weekend- en vakantiekracht? Laat het ons weten en mail je cv!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd
Aanvullende betalingen: Vakantiegeld
Werkschema: Flexibel werkrooster / Weekend

Intresse? Stuur jouw motivatie en CV naar info@markthandelmiddelburg.nl